Επιστροφές Προϊόντων – Γυναικεία Αρώματα & Ανδρικά Αρώματα στο PerfumeWorld, Αιθέρια Έλαια, Φυτικά Έλαια, Παιδικές Κολώνιες, GUCCI, HUGO BOSS, VERSACE, BURBERRY

PERFUMEWORLD

ΤΣΑΝΤΑ ΑΓΟΡΩΝ
ΑΔΕΙΑ 0

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Πώς μπορώ να επιστρέψω ή να ανταλλάξω ένα προϊόν;

Επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών στο info@perfumeworld.gr ή τηλεφωνικά στο 2310 766 688 (Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο από τις 9πμ - 3μμ και Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή από τις 9πμ - 2:30μμ και 5:30μμ - 9μμ) για να λάβετε επιβεβαίωση για την επιστροφή. Η PERFUMEWORLD δεν μπορεί να αποδεχτεί την ευθύνη για τυχόν ζημιά που προκλήθηκε αφού ο πελάτης παρέλαβε το προϊόν σε καλή κατάσταση. Επιπλέον δεν επιστρέφονται ανοιγμένα προϊόντα. Επιστροφές για "Μη Ανοιγμένα" προϊόντα έχουν κόστος επαναποθήκευσης που ανέρχεται στο 15% της αξίας του προϊόντος.

Αν επιστρέψω ή ανταλλάξω ένα προϊόν πόσο χρόνο χρειάζεστε για την επεξεργασία;

Μία έως Δύο εβδομάδες.

Ποια είναι η πολιτική επιστροφών σας;

Προϊόντα μπορούν να επιστραφούν μέσα σε 7 ημέρες από την αγορά. Αποζημιώσεις είναι μόνο για το κόστος του προϊόντος. Μετά από 7 ημέρες, το προϊόν θα πρέπει να εγκριθεί για επιστροφή από έναν αντιπρόσωπο της εταιρίας στο info@perfumeworld.gr ή τηλεφωνικά στο 2310 766 688 (Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο από τις 9πμ - 3μμ και Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή από τις 9πμ - 2:30μμ και 5:30μμ - 9μμ).