Πληροφορίες Εταιρίας – Γυναικεία Αρώματα & Ανδρικά Αρώματα στο PerfumeWorld, Αιθέρια Έλαια, Φυτικά Έλαια, Παιδικές Κολώνιες, GUCCI, HUGO BOSS, VERSACE, BURBERRY

PERFUMEWORLD

ΤΣΑΝΤΑ ΑΓΟΡΩΝ
ΑΔΕΙΑ 0

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Η Ιστορία Μας

Η ιστορία των αρωμάτων, παλιά και μαγική, μας ταξιδεύει σε εποχές μοναδικές. Από τα αρχαία χρόνια μέχρι και σήμερα, όλοι οι πολιτισμοί, σ’ όλο τον κόσμο λάτρεψαν το άρωμα. Χρειάζεται μόνο μια επίσκεψη στο κόσμο των αρωμάτων για ένα ταξίδι στο απόγειο των αισθήσεων με μια ευρεία ποικιλία για τις γυναίκες και για τους άνδρες.

Η PERFUMEWORLD ιδρύθηκε το 2008 και σήμερα λειτουργεί με 10 καταστήματα. Η προσήλωση της εταιρείας στις βασικές αρχές της, οι οποίες αφορούν στην παροχή ποιοτικής εξυπηρέτησης και με προϊόντα άριστης ποιότητας και σε προσιτές τιμές, την οδήγησαν στην επιτυχία, ξεπερνώντας πάντα τον ανταγωνισμό.

Τα αρώματά μας είναι γαλλικής προέλευσης, σε συνεργασία με ένα από τα κορυφαία εργοστάσια αρωματοποιίας παγκοσμίως απ’ όπου και προέρχεται η πρώτη ύλη και αυτό δίνει εγγύηση στην ποιότητα. Όλα αυτά τα χρόνια η εμπιστοσύνη των καταναλωτών είναι αναλλοίωτη, λόγω της εξειδίκευσης στην σωστή επιλογή ενός αρώματος, η οποία απαιτεί γνώση, που προέρχεται από παρακολούθηση σεμιναρίων αρωματοποιίας – κοσμετολογίας και ταξίδια για ιδέες, ενημέρωση και διαρκή επιμόρφωση.

Η μεγάλη ποικιλία αρωμάτων που διαθέτουμε είναι σε eau de parfum και αποκαλύπτονται σταδιακά σε κάθε τύπο δέρματος με περισσότερη διάρκεια, λόγω της υψηλής ποιότητας της essans, της αγνής αλκοόλης (95%) και της σωστής αναλογίας. Όλα αυτά συνθέτουν την ποιότητα που ικανοποιούν πλήρως τόσο με τη διάρκεια και την απόδοση, όσο και με την τιμή στο να μας προτιμούν και να μας εμπιστεύονται.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας ακολουθούν τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας. Διαθέτει πιστοποιητικά και εφαρμόζει συστήματα διαχείρισης ελέγχου της ποιότητας.

Ο απώτερος μας στόχος είναι να ταυτιστεί απόλυτα στο μυαλό των καταναλωτών η λέξη PERFUMEWORLD με την λέξη ΠΟΙΟΤΗΤΑ. Συνάμα να αποτελέσουμε μια ασφαλή και αξιόπιστη επιλογή για τις ηλεκτρονικές σας αγορές.

Γιατί, το σημαντικό για κάθε άρωμα είναι το μήνυμα που μεταφέρει… Διαλέξτε το άρωμα που ταιριάζει στην προσωπικότητα και στον τρόπο ζωής σας και μεταδώστε το δικό σας μήνυμα.

Καλως ήρθατε στην PERFUMEWORLD.